steag.ro header
Cauta pe site:
Search

Fabricarea unui steag personalizat

cart 0 produse
Avantaje Steag.ro
calitate steag
discount parteneri
fabricare steaguri personalizate
3 pasi pentru fabricarea unui steag personalizat
1.Design
2.Imprimare
3.Montare
Tipuri de finisaje:
In functie de locatia unde vor fi expuse (interior sau exterior) drapelele si steagurile pot fi executate la orice dimensiune si pt orice fel de catarg: standard, rotoarm, windtraker sau plaja:
finisare steag 1 1. Tiv dublu perimetral si buzunar de prindere pentru lance (pe partea stanga).
finisare steag 2 2. Tiv dublu pe 3 laturi si banda de intarire din nylon rezistent pe a-4-a latura (partea stanga) si carabine de prindere.
finisare steag 3 3. Tiv dublu pe 3 laturi si banda de intarire din nylon rezistent pe a-4-a latura (partea stanga) cu capse de trecere.
finisare steag 4 4. Finisare pentru catarge standard de exterior, tiv dublu pe 3 laturi si banda de intarire din nylon rezistent pe a-4-a latura (partea stanga) si carabine de prindere pe catarg.
finisare steag 5 5. Finisare pentru catarge rotoarm de exterior, tiv dublu pe 3 laturi si banda de intarire din nylon rezistent pe a-4-a latura (partea stanga) si carabine de prindere pe catarg + buzunar de prindere pe bratul orizontal rot al catargului.
finisare steag 6 6. Finisare pentru catarge telescopice cu brat pentru exterior, tiv dublu pe 3 laturi si banda de intarire din nylon rezistent pe a-4-a latura (partea stanga) cu sireturi sau ocheti de fixare la catarg si buzunar de prindere pe bratul roto orizontal.

Materialul pentru executia steagurilor este pentru uz exterior, fiind tratat anti UV, culorile sunt rezistente la apa si steagurile se pot spala atunci cand se murdaresc.

Tel: 021.425.8905
Decorativ Flag SRL
contact@steag.ro
Preturile sunt exprimate in LEI si contin 19% TVA
Steagul României - Drapelele statelor lumii - Fanioane - Accesorii pentru steaguri
Dreptul de autor © Decorativ Flag SRL, CUI: RO26704271, Reg.Com. J40/3171/2010 ANPC