POLITICA DE RETURNARE

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000.

Produsele se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciude transport cu care s-a facut expedierea.

S.C. DECORATIV FLAG S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a comenzii. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Nu se accepta retur elementele care prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari sau au suferit actiunea unor factori externi procesului normal de functionare, acte de vandalism , orice motiv invocat mai sus nu mai poate fi acceptat.

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate.

Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca DECORATIV FLAG S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Costul transportului produselor de la S.C. DECORATIV FLAG S.R.L. catre client si de la client catre S.C. DECORATIV FLAG S.R.L. revine in responsabilitatea clientului.