TERMENI SI CONDITII

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.steag.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.

Informatiile furnizate catre DECORATIV FLAG SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare.

S.C. DECORATIV FLAG S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. S.C. DECORATIV FLAG S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Preturile sunt actualizate zilnic, www.steag.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta prezentare. Rareori acestea pot contine mici inadvertente. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetul standard, unele specificatii pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 50% din valoarea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul www.steag.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala.

Tel Info - Consumator: 021-9551 - este apelabil din orice retea de telefonie fixa sau mobila, telefon cu tarif normal in reteaua Romtelecom. La acest numar de telefon consumatorii pot obtine informatii despre modul in care pot depune o reclamatie sau sesizare. http://www.protectia-consumatorilor.ro